Wakker in een Nieuwe Wereld

Huub_van_der_Lubbe_leest_voor.jpg
Foto: Fabio Bruna

Wakker in een Nieuwe Wereld. Sinds de eerste ideeën voor Wakker Boer zit daarmee ook een nummer van De Dijk in mijn hoofd. “Ik werd wakker in een Vreemde Wereld. Wat gebeurt hier allemaal?”Bij Wakker Boer hebben we het over een Nieuwe Wereld.  Overeenkomsten met de woorden van zanger Huub van der Lubbe zijn er zeker. Zijn Wakker schudden is hardhandig, confronterend. “Opstaan en snel! Geen tijd te verliezen. Een foute beweging is mogelijk fataal.”Wanneer ik denk over Wakker Boer, dan zal het Wakker Schudden soms ook hardhandig gaan. Want, wakker worden doe je niet met af en toe iets fluisteren. En toch, toch gaat werken aan Wakker Boer het leukste worden wat ik in jaren heb gedaan. Ik ben er van overtuigd dat we samen met Wakkere Boeren een grote stap midden in de samenleving gaan zetten. Een stap waarbij we samen leren, lachen, overpeinzen, vallen en weer opstaan. En die Nieuwe Wereld, die is soms wat vreemd, maar vooral heel verrassend!

 

Christel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s